Vitalis Nederland BV heeft samen met Revatak scootmobielen, Fitform fauteuils en ThyssenKrupp Monoliften een stand op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De 50PlusBeurs wordt georganiseerd van 15 tot en met 19 september 2010.

Onze stand staat in het teken van zelf ervaren. Zo hebben Revatak en Fitform diverse modellen scootmobielen en fauteuils voor u klaar staan. Ervaar de Swing traplift en neem een uniek kijkje over de beurs met de Swing Experience! Natuurlijk staan de adviseurs van Vitalis voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Tijd om te genieten!

Dat is dit jaar het thema van de 50PlusBeurs. Kom dus langs en ontdek onvermoede mogelijkheden. Leer van de workshops. Kijk wat de toekomst u te bieden heeft. Laat u uitgebreid informeren en adviseren. Proef, voel, ruik en geniet met al uw zintuigen. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod. Geniet van de shows en lekkernijen. Kom kijken en vergelijken.

Wilt u met korting naar de 50PlusBeurs?

Bestel uw beursticket direct op www.plusticket.nl. U ontvangt € 7,00 korting op de kaarten (u betaalt € 12,50 in plaats van € 19,50) én u hoeft niet meer te wachten bij de kassa: u kunt meteen doorlopen!

Gratis tas met inhoud

Op onze stand presenteren wij verschillende sta-op stoelen, scootmobielen en trapliften, uiteraard kunnen wij u ook informeren over onze andere producten. U kunt een afspraak maken voor een thuisdemonstratie. Wanneer u onze stand bezoekt, ontvangt u gratis een tas met inhoud!

U vindt ons in hal 8, gang D en standnummer 076. Meer informatie vindt u op www.50plusbeurs.nl